•  

Privatnost podataka  • Izjava o privatnosti podataka preduzeća Lukvel d.o.o.
    Lukvel d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, lične podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; obaveštava kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo službenicima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.

    Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi preduzeće Lukvel d.o.o. Stranice služe kao elektronsko prodajno mesto preduzeća. Lukvel d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija sa ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namene. Lukvel d.o.o. se obavezuje primenjivati maksimalne mere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprečavanja eventualnih zloupotreba informacija. Transakcije plaćanja kreditnim i/ili debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz upotrebu enkripcije, što se smatra sigurnim načinom obavljanja novčanih transakcija. Lukvel d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zloupotrebe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posledica tehničko-sigurnosnog propusta sistema web trgovine ili propusta službenika Lukvel d.o.o.

    Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u celosti upoznati kao i da prihvatate ovde navedene uslove korišćenja.