Opis artikla

Instalacijski projektor Epson EB-PU1006 je laserski projektor izradjen u LCD tehnologiji s jacinom osvetljenja 6000 ANSI lumena i WUXGA (1920x1200) rezoluciji namenjen za velike projekcije.

EB-PU1006 pripada Epsonovoj Pro seriji namenjen za velike i svetle projekcije. Najmanji i najlakši projektor na tržištu s osvetljenjem 6000 ANSI lumena izraden u 3LCD tehnologiji kompatibilan je s velikim rasponom opcionalnih motorizovanih objektiva ukljucujuci i ultraširokougaono socivo s odnosom udaljenosti i širine projekcije od samo 0.35.

EB-PU1006 pruža jedno od najboljih osvetljenja boje u ovoj klasi projektora, a laserski izvor svetlosti omogucuje do 20 000 sati bezbrižnog rada bez potrebe za ikakvim održavanjem.

WUXGA rezolucija s 4K Enhancement tehnologijom osigurava kristalno cistu i živopisnu projekciju. SDI viideo ulaz i izlaz i NFC funkcija smanjuju vjeme instalacije i olakšavaju integraciju više projektora. Opcionalna clip-on kamera omogucuje pristup mocnim automatizovanim alatima za kalibraciju boje i uniformiranju projekcija veceg broja projektora kao i što olakšava instalacije u kojima se koriste edge blending i stack mogucnosti projektora.

Projektor je dostupan u beloj i crnoj boji.

Glavne karakteristike:
• Kompaktan i lagan - Neupadljiv i jednostavniji za prenošenje
• Potpora za socivo - Podržava širok izbor promenjivih Epson sociva
• Unapredeni dizajn - Jednostavan, praktican i diskretan dizajn.
• Kvalitet slike - 6000 lumena, 3LCD, WUXGA rezolucija s 4K poboljšanjem
• Napredni alati za postavljanje - Širok spektar besplatnih softverskih alata i neobavezni modul za spoljnu kameru
Štampaj karticu artikla